خط تولید زغال فشرده در پلدشت

  • شهر
  • مدیر سایت
  • ۰۰ مرداد ۱۹

خط تولید زغال فشرده در پلدشت را می توان انتخابی عالی برای راه اندازی یک شغل جدید به حساب آورد

از این رو برای کم شدن آلودگی محیط زیست وگازهای گلخانه ای که در اثر سوختن یا دفن بقایای بیومس ایجاد می شوند، ذغال تولید شده از منابع تجدیدپذیر به ویژه ذغال فشرده به عنوان سوخت جایگزین مورد توجه قرار گرفته است.

ظهور دستگاه های فشرده که زحمات کار را کمتر کرده است، با استقبال زیادی به سمت راه اندازی خط تولید ذغال فشرده رو به رو هستیم. کوره های فشرده به صورت اتوماتیک کار می کنند و آلودگی ایجاد نمی کنند. با توان بالای تولید کوره های فشرده و قیمت ارزان مواد اولیه، سود خوبی باقی می ماند. همه این خصوصیات باعث استقبال بی نظیر از راه اندازی خط تولید ذغال فشرده شد.

شکل قالبی و مکعبی ذغال های فشرده (شکل به دستگاه های تولید کننده وابسته است) باعث می شود که نه تنها بسته بندی آن آسان تر شود و جای کمتری بگیرد، بلکه استفاده از آن برای مشتری هم راحت تر باشد. مشتری نیازی به خورد کردن یا شکستن ذغال نداشته، و آلودگی و کثیفی هم ایجاد نمی شود.

خط تولید زغال فشرده در پلدشت

راه اندازی خط تولید زغال فشرده یکی از فعالیت های جدید و پرسود در ایران می باشد و شما هم می توانید از این فرصت نهایت استفاده را ببرید! این مجموعه با تضمین تامین مواد اولیه برای تولید ذغال فشرده، و همچنین خرید محصول تولیدی از شما با عقدقرارداد و بدون کارشناسی در کنار شما خواهد بود! در واقع ما از آموزش تا تامین مواد اولیه در کنار شما هستیم!

درباره شهر پلدشت بیشتر بدانیم!

پلدشت یکی از شهرهای استان آذربایجان غربی است. این شهر مرکز شهرستان پلدشت است. بر پایه سرشماری سال ۱۳۹۵، جمعیت این شهرستان برابر با ۴۲۱۷۰ نفر بوده است که به زبان ترکی آذربایجانی و کردی تکلم می کنند.

پلدشت شمالی ترین نقطه آذربایجان غربی در ۴۷ کیلومتری غرب ماکوست که در سال ۱۳۸۸ از شهرستان ماکو جدا شد و به جرگه ۱۷ شهرستان استان پیوست، در این شهرستان و در کنار رود مرزی ارس پایانه مرزی پلدشت و در فاصله ۲۳۰ کیلومتری از مرکز استان قرار گرفته که با وسعت ۱۸.۲هکتار بعنوان یکی از دروازه های جمهوری اسلامی ایران با جمهوری آذربایجان محسوب می شود.

با ساخت پل موسوم به «دوستی» بین ایران و جمهوی خود مختار نخجوان، برنامه ریزی و ساخت تاسیسات پایانه مرزی پلدشت در محل مذکور در راس برنامه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار گرفت.

مسیر پایانه مرزی پلدشت به مقصد کشورهای ارمنستان، آذربایجان و قفقاز در شمال کشور بسیار هموار است و وجود این مسیر هموار و مناسب رونق مبادلات اقتصادی ایران با شمال آسیا و اروپا را موجب شده است، از این مسیر است که ایران انرژی مصرفی جمهوری خودمختار نخجوان، یکی از جمهوری های آذربایجان را تامین می کند.

آب و هوای شهر پلدشت

پلدشت در کناره رود ارس واقع شده است. رود زنگبار هم دقیقا از مرکز شهر می گذرد و به ارس می ریزد. بر خلاف ماکو که دارای طبیعتی کوهستانی است، پلدشت دارای آب و هوای نیمه خشک است. زمستان بسیار سرد و تابستان هم گرم است. این شهر در یک دشت مسطح مابین دو دشت شیبلو و زنگنه واقع شده است. نام این شهر هم از این مورد نشات گرفته است. البته آن سوی رود ارس، کاملا کوهستانی است که این خود یکی از موارد جالب و دیدنی این منطقه به حساب می آید. حاشیه رود ارس در اطراف این شهر پوشیده از جنگل است که زیبایی خاصی به آن داده است. ضمنا محیط مناسبی برای چرای حیوانات به حساب می آید.

کار اصلی مردم این شهر کشاورزی و دامداری است. اما در چند سال گذشته و بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و تشکیل جمهوری آذربایجان، پلدشت از نظر تجاری اهمیت پیدا کرد و اکثر مردم به کار تجارت روی آوردند. یک بازارچه مشترک مرزی هم در این شهر ایجاد شده است. البته در چند سال گذشته به علت حل مشکل کم آبی که با احداث سد ماکو و انتقال آب آن به اراضی پلدشت و روستاهای اطراف حاصل شده است، کشاورزی دوباره رونق پیدا کرده است.

 

از جاذبه های گردشگری پلدشت عبارتند از:

  • بازارچه مرزی پلدشت
  • رود ارس
  • سد ارس
  • بازار ماهی فروشان ارس
  • پایانه مرزی پلدشت
  • حمام تاریخی روستای پورناک
  • روستاهای ساری سو – بهلول آباد – قلعه جوق و..
  • بقعه عرب لو

دین و مذهب

دین مردم پلدشت اسلام و مذهب اکثریت آن شیعه است.

جغرافیا

پلدشت در کناره رود مرزی ارس واقع شده است. این بخش ناحیه ای جلگه ای و شنزار است و قسمتی از آن کوهستانی است. هوای آن نسبت به دیگر بخش ها گرمتر است. رود زنگبار هم دقیقا از مرکز شهر می گذرد و به ارس می ریزد. بر خلاف ماکو که دارای طبیعتی کوهستانی است، پلدشت دارای آب و هوای نیمه خشک است. زمستان بسیار سرد و تابستان هم گرم است.

این شهر در یک دشت مسطح مابین دو دشت شیبلو و زنگنه واقع شده است. نام این شهر هم از این مورد نشات گرفته است. البته آن سوی رود ارس، کاملا کوهستانی است که این خود یکی از موارد جالب و دیدنی این منطقه به حساب می آید. حاشیه رود ارس(آراز) در اطراف این شهر پوشیده از جنگل است که زیبایی خاصی به آن داده است. ضمنا محیط مناسبی برای چرای حیوانات به حساب می آید. پلدشت شامل سه دهستان: چایباسار جنوبی (۱۳۷۹ کیلومتر مربع وسعت)، قره قویون (۷/۶۲۱ کیلومتر مربع وسعت ۹، گچلرات (۸۷۰ کیلومتر مربع وسعت) و در سال ۱۳۶۵ مجموعا شامل ۱۶۵ آبادی بوده است.

اقتصاد

کار اصلی مردم این شهر کشاورزی وتجارت است. اما در چند سال گذشته و بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و تشکیل جمهوری آذربایجان، پلدشت از نظر تجاری اهمیت پیدا کرد و اکثر مردم به کار تجارت روی آوردند. یک بازارچه مشترک مرزی هم در این شهر ایجاد شده است. البته در چند سال گذشته به علت حل مشکل کم آبی که با احداث سد ماکو و انتقال آب آن به اراضی پلدشت و روستاهای اطراف حاصل شده است، کشاورزی دوباره رونق پیدا کرده است.

صنم بلاغی

به علت ارتباط و پیوند تاریخی بین مردمان آذربایجانی ایران و جمهوری خودمختار نخجوان بازارچه صنم بلاغی در سال ۱۳۷۱ تأسیس و افتتاح شد. این بازارچه ۱۴۰۰۰ متر مربع مساحت دارد و دارای ۳۰ غرفه به همراه امکانات جانبی است که ۱۵ تعاونی با ۳۳۰۰ عضو در آن مشغول به کارند. این بازارچه در ۳۰ کیلومتری ماکو قرار دارد. کالاهای وارداتی از این بازارچه لوازم یدکی خودرو و صادراتی مصالح ساختمانی، میوه و تره بار، مصنوعات صنعتی و صنایع چوبی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.